Skip to content

Bæredygtighed

Vi har fokus på at hjælpe med løsninger til de udfordringer verden står overfor indenfor CO2 nedskrivning, biodiversitet og regnvand, og levere data der kan bruges i virksomhedens ESG rapportering.

Bæredygtighed - en del af vores DNA

Som anlægsgartnere er naturen vores passion. Hos Faurlund Anlægsgartner har vi derfor naturligvis et stort fokus på bæredygtighed og biodiversitet. Vi arbejder aktivt for at bidrage positivt til verdensmålene, der handler om at beskytte og genoprette vores fælles natur, ligesom vi også har stor fokus på at sikre gode ansættelsesforhold for vores medarbejdere.
Derudover sørger vi altid for at genbruge og benytte bæredygtige materialer, hvor det er muligt i vores arbejde.

Vi kan derfor hjælpe jer med at udnytte jeres udearealer til at skabe større biodiversitet og grobund for en mere bæredygtig brug af naturen.

Få dokumenteret indsatsen

Om man er privat eller virksomhed er det rart at få fakta på den indsats man laver, når man investerer i bæredygtighed, og det er faktisk muligt. 

Hos Faurlund Anlægsgartner har vi en database, hvor vi kan finde data på alle de indsatser, vi laver. Derfor giver vi altid en dataoversigt med tal, der viser, hvad jeres indsats giver i f.eks. nedsat CO2-forbrug, eller hvilke insekter der har fået bedre levevilkår i et biodiversitetbed. 

For virksomheder har det den klare fordel, at tallene for bæredygtighedsindsatsen kan bruges direkte i virksomhedes ESG-regnskab, som der fremover stilles større krav til både fra lovgivningen og kundernes side.

Derudover styrker en større indsats for bæredygtighed naturligvis virksomhedens grønne profil og skaber et brand, der viser et højt værdisæt – hvilket er noget, særligt den nye arbejdsgeneration prioriterer højt, når de søger job fremadrettet.

Med øget fokus på indsatser for bæredygtighed fremtidssikrer I derfor både naturen og jeres virksomhed.

Bæredygtighed- CO2

CO2-nedskrivning

Der findes mange måder at mindske jeres virksomheds CO2-aftryk på. Vi løser både større og mindre opgaver med fokus på CO2 nedskriving – underbygget med data

Bæredygtighed- Biodiversitet

Biodiversitet - mere natur

Biodiversitet handler kort sagt om alle levende dyr og planter på jorden. Vær med til at bevare naturen med vilde udearealer, til gave for både dyr og mennesker

Bæredygtighed- Regnvand

Regnvand

De kommende år vil vi opleve stadig større mængder af regn og voldsomt vejr. Vi kan hjælpe med løsninger der sørger for at områder ikke bliver oversvømmet eller kældere bliver fuldt med vand.

Bæredygtighed- Udearealer

Uderum - udnyttelse af udearealer

Frisk luft er godt for både krop og sind. Med et uderum skaber I anderledes rammer for jeres medarbejdere og kan udvide jeres kontorareal f.eks. med nye mødelokaler.