Skip to content
Vi tilbyder mange løsninger

Bærdygtighed

Vi har fokus på at hjælpe med løsninger til de udfordringer verden står overfor indenfor CO2 nedskrivning, biodiversitet og regnvand, og levere data der kan bruges i virksomhedens ESG rapportering.

Som anlægsgartnere er naturen vores passion. Hos Faurlund Anlægsgartner har vi derfor naturligvis et stort fokus på bæredygtighed og biodiversitet. Vi arbejder aktivt for at bidrage positivt til verdensmålene, der handler om at beskytte og genoprette vores fælles natur, ligesom vi også har stor fokus på at sikre gode ansættelsesforhold for vores medarbejdere.
Derudover sørger vi altid for at genbruge og benytte bæredygtige materialer, hvor det er muligt i vores arbejde.


Vi kan derfor hjælpe jer med at udnytte jeres udearealer til at skabe større biodiversitet og grobund for en mere bæredygtig brug af naturen.

CO2-nedskrivning

Der findes mange måder at mindske jeres virksomheds CO2-aftryk på. Vi løser både større og mindre opgaver med fokus på CO2 nedskriving – underbygget med data

Biodiversitet - mere natur

Biodiversitet handler kort sagt om alle levende dyr og planter på jorden. Vær med til at bevare naturen med vilde udearealer, til gave for både dyr og mennesker

Regnvand

De kommende år vil vi opleve stadig større mængder af regn og voldsomt vejr. Vi kan hjælpe med løsninger der sørger for at områder ikke bliver oversvømmet eller kældere bliver fuldt med vand.

Uderum - udnyttelse af udearealer

Frisk luft er godt for både krop og sind. Med et uderum skaber I anderledes rammer for jeres medarbejdere og kan udvide jeres kontorareal f.eks. med nye mødelokaler.