Skip to content

Belægning

Belægning

Ønsker I at forvandle jeres udendørs areal til et indbydende og imponerende uderum? Hos Faurlund Anlægsgartner er vi specialister i belægning, og vi anlægger alt fra terrasser og gangstier til indkørsler og industriarealer.

Professionel belægning med mange muligheder

Ved Faurlund Anlægsgartner leverer vi altid et omhyggeligt arbejde i alle faser af belægningsprocessen. Vi står for udgravning, bortkørsel samt komprimering af stabilgrus og sand (bærelag), hvilket sikrer en solid og jævn grund. Derefter udfører vi med selve flisebelægningen eller udlægning af granitskærver, så I altid får et professionelt resultat, der lever op til jeres forventninger.

Skab unikke uderum

Hos Faurlund Anlægsgartner er vores fokus at skabe unikke uderum, der afspejler din personlige stil og passer til jeres behov. Vi lytter til jeres ønsker og kombinerer det med vores faglige viden og erfaring for at skabe en belægning, der er skræddersyet til jeres uderum. Uanset om I ønsker et moderne, minimalistisk udtryk eller en mere traditionel stil, kan vi finde den løsning, der passer ind hos jer.

Uanset om du har en klar vision eller har brug for rådgivning omkring jeres næste belægningsprojekt, står vi klar til at hjælpe jer med at skabe et uderum, I har lyst til at bruge.

Indkørsel med nye muligheder

Indkørsel med ny gangsti

Terrasse med mere plads

Terrasse med mere lys

Belægninger med chaussésten