Skip to content

CO2-nedskrivning

CO2-nedskrivning

Der findes mange måder at mindske jeres virksomheds CO2-aftryk på. Plantning af træer og buske er et af de mest effektive værktøjer til at binde og lagre CO2, og dermed et vigtigt redskab til at forbedre jeres virksomheds CO2-aftryk.

Som specialister inden for beplantning ved vi, hvilke træer, buske og andre planter, der mest effektivt optager og binder CO2 fra atmosfæren. Vi kan derfor rådgive og vejlede jer om, hvilke træer og planter, der skal plantes på netop jeres udearealer for at opnå det størst mulige CO2-optag.

Få forbedret jeres klimaregnskab

Ved at plante træer, buske og andre planter kan I gøre en markant forskel for både klima og miljø, der kan indgå i jeres klimaregnskab. Plantningens positive klimaeffekt kan nemlig bruges som led i jeres virksomheds klimamålsætning om at sænke virksomhedens samlede CO2-aftryk.

Hos Faurlund kan vi levere en opgørelse med valide data, der viser, hvor meget CO2 jeres plantede træer og buske optager. Opgørelsen kan I bruge direkte i jeres ESG-rapportering.
Ved plantning af træer, buske og andre planter kan I derfor nedskrive jeres virksomheds CO2-regnskab og styrke jeres ESG-profil.

Ønsker I at forbedre jeres klimaregnskab? Så hjælper vi jer gerne med at lave en løsning, der er skræddersyet til jeres virksomhed.

Læs også mere om, hvordan vi kan hjælpe med bæredygtighed indenfor BiodiversitetRegnvand og Uderum.