Skip to content

Træfældning og beskæring

Træfældning og beskæring

Faurlund Anlægsgartner tilbyder sikker og professionel træfældning, der skaber indbydende og harmoniske omgivelser. Uanset om det drejer sig om træer, der er blevet for store eller udgør en sikkerhedsrisiko, løser vi jeres opgave effektivt og omhyggeligt.

Professionel og præcis træbeskæring

Med vores mange års erfaring og professionelle viden inden for træpleje, sikrer vi en nænsom og præcis beskæring, der er afgørende for træernes velbefindende. Ved korrekt beskæring opretholdes træets sundheden. Vi tilbyder både beskæring af grene, kronereduktion og fjernelse af døde eller syge trædele.

Vi arbejder altid i overensstemmelse med de bedste praksis og sørger for, at træernes funktion bevares. Vores faglærte folk udfører beskæringen med omhu og præcision, så træerne fortsat kan fungere som naturlig dræning i områder, hvor det er relevant.

Miljøbevidst og bæredygtig træpleje

Som ansvarlig anlægsgartner har vi altid fokus på bæredygtige løsninger. Vi sørger for, at alt affald håndteres på en miljøvenlig måde gennem genbrug eller korrekt bortskaffelse. 

Desuden stræber vi efter at bevare sunde træer, når det er muligt, da de bidrager til naturens balance og biodiversitet. Derfor vurderer vi altid fra gang til gang, om det er nødvendigt at fælde et træ eller om træbeskæring er nok for at bibeholde træets naturlige funktion i naturen.

Hos Faurlund Anlægsgartner bestræber vi os altid på at lave anbefalinger og løsninger, der tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov, for at bevare et udemiljø, der er velfungerende for jer.

Beskæring for at sikre træet