Skip to content

Uderum - udnyttelse af udearealer

Uderum - udnyttelse af udearealer

Frisk luft er godt for både krop og sind. Med et uderum udvider I jeres virksomheds areal og udnytter pladsen til at skabe nye og anderledes rammer for jeres medarbejdere.

Det kan være, I ofte mangler et ekstra mødelokale eller ønsker at skabe et udendørs rum, hvor jeres medarbejdere kan opholde sig, når de har brug for en pause.

Få nye idéer og perspektiver i naturen

Et udendørs mødelokale eller opholdssted er en oplagt mulighed for at få frisk luft og finde inspiration i naturen, som kan give nye perspektiver på jeres arbejde.  Ved at skabe nogle spændende og anderledes rum i naturen skaber I grobund for nye idéer og et sted, hvor jeres medarbejdere kan finde ro.

Specialister i uderum

Uderum som gangstier, bede og terrasser gavner ikke kun jeres medarbejderne, men ser også flot ud for de kunder, som kommer på besøg hos jeres virksomhed.

Hos Faurlund er vi specialister i at skabe og anlægge udendørs rum, og vi kan derfor være med til at designe jeres nye uderum, lige fra gangstier med bænke og bede til terrasser og nye mødelokaler – til gavn for medarbejdere og kunder og jeres egen branding.

Vi hjælper med hele processen fra start til slut med rådgivning, planlægning og udførelse af jeres nye uderum.

Læs også mere om, hvordan vi kan hjælpe med bæredygtighed indenfor CO2 nedskrivningRegnvand og Biodiversitet.