Skip to content

Haver

Haver

Hos Faurlund Anlægsgartner er vi specialiseret i anlæg af alle typer haver. Uanset om du ønsker en helt ny have eller en omlægning af din nuværende, er vores faglærte anlægsgartnere klar til at hjælpe jer med løfte opgaven.

Skab din drømmehave med professionel og personlig rådgivning

Vores erfarne team af anlægsgartnere tilbyder personlig rådgivning og kan hjælpe med at udarbejde en haveplan, der er skræddersyet efter jeres ønsker og behov.

Når vi laver en plan for jeres nye have, lytter vi altid til jeres ønsker og kombinerer dem med vores erfaring og professionelle viden, så vi sammen skaber en have, der er indbydende, funktionel og skræddersyet til jer.

Fra koncept til virkelighed

Vi løser både større og mindre opgaver inden for haveanlæg og tilbyder ligeledes totalløsninger, hvor vi tager hånd om hele processen fra idé til færdig have. Her hjælper vi jer gennem hele processen – fra rådgivning og planlægning til selve anlæggelsen af jeres nye have.

Som jeres professionelle anlægsgartner udfører vi alt inden for belægning, støttemure,  terrasser i beton eller træ, græsplæner, rullegræs, bede, stakit og hegn. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, er vores mål at skabe et udendørs rum, der imponerer og inspirerer. 

Hos Faurlund Anlægsgartner er vi klar til at realisere jeres havedrømme med personlig og professionel rådgivning, kreativt design og omhyggelig udførelse.

Have med mere lys

Forhave med et nyt udtryk

Plantebede skaber ny have

Haver til nybyg

Haveanlæg i atriumgård skaber hygge