Skip to content
Om Faurlund

OM OS

Rådgivningen skal være i orden og kunden skal være med i projektet fra start

Kvalitet er kernen i vores arbejde

Vi specialiserer os inden for anlægsgartneropgaver og lægger stor vægt på altid at sikre et højt fagligt niveau. Helheden skabes som bekendt gennem detaljerne, derfor har vi også øje for begge dele, når vi løser en opgave. De valgte materialer, anlæg og tiltag skal passe ind i de eksisterende rammer – hvad enten det er en mindre privat have eller et større offentligt anlæg.

Ring eller skriv til os hvis du har en opgave, der skal løses. Vi kommer meget gerne forbi til en snak og giver et uforpligtende tilbud.

I lære som anlægsgartner

Vi har løbende elever der uddanner sig til Anlægsgartner. I videoen kan du høre Nanna fortælle, hvorfor hun valgte faget og se, hvordan en dag som Anlægsgartnerelev kan se ud.

Nanna er i dag udlært og arbejder på fuld tid som Anlægsgartner.

TÆT SAMARBEJDE OG RÅDGIVNING

”Rådgivningen skal være i orden og kunden skal være med i projektet fra start”

Vi løser opgaver for både private og erhvervskunder. Hvad enten opgaverne er store eller små, er det helt afgørende for os, at kunden er med i projektet fra start!

Direkte kontakt og personlig rådgivning sikrer, at opgaverne løses optimalt. Gennem grundig planlægning og klar kommunikation sikres der overensstemmelse mellem kundens ønsker og forventninger samt det endelige resultat – hvad angår både pris, kvalitet og tidsramme.

”Hvis ikke rådgivningen er i orden, er der stor risiko for, at det kikser. Så kan man være nok så dygtig. Vi gør et stort nummer ud af præsentationen – fx ved at vise det i 3D, hvilket er med til at skabe en bedre forståelse.”

– Jan Svenstrup, Indehaver